2011. december 27., kedd

Csillagfény hírek

Sajnos a Csillagfény nem bizonyult eléggé jónak ahhoz, hogy továbbjusson az Aranymosás keretein belül. Az én véleményem természetesen teljesen szubjektív, de úgy érzem, vannak kevésbé jók, akik mégis továbbjutottak, de én persze nem ismerem a kiadó szempontjait, a szerkesztők elvárásait, ezért lehet rossz a megítélésem.
Első elkeseredésem után úgy döntöttem, megtartom az ígéretet, amit tettem, és közzéteszem a Csillagfényt itt a blogon. De nem adom ám "ingyen" :) Mivel számomra nagyon fontos ez a történet, nem szeretném, ha csak úgy lógna a levegőben. Az a célom, hogy minél többen megismerjék, ezért csak akkor vállalom, a rendszeres közzétételt, ha lesztek legalább 10-en, akik azt mondjátok, hogy "itt vagyok és véleményezni is fogok". Ha esetleg megismertetitek másokkal is a blogot, azért pedig külön hálás leszek. Szóval ide várom a hozzászólásokat, remélem ahhoz azért elég érdekes a történet, hogy páran elolvassátok.
Köszönöm,
Lylia

5 megjegyzés:

  1. Én itt vagyok. :) De nem akarod megvárni a következő aranymosást? Akkor egy csapatban indulhatnánk, ha addigra összerakok valamit :D

    VálaszTörlés
  2. Igen, lehet valami abban, amit Hédi ír. Ha itt- ott javítasz rajta, átírod, akkor nem lenne érdemes újra megpróbálnod az aranymosással? Bár mintha azt olvastam volna valahol, valami mással készülsz. Vagy félreértettem valamit? De akár így, akár úgy, figyelem a fejleményeket. Írj, közölj, varázsolj el továbbra is!

    VálaszTörlés
  3. Bár nem ismersz, én is itt vagyok... És nagyon várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  4. Szia Kincsem!

    Előkeveredtem én is végre. Itt vagyok, itt leszek továbbra is.
    Puszi,
    Drea

    VálaszTörlés
  5. Hédi, LauraL, Chiara, Drea!
    Köszönöm Nektek!!!! Nemsokára jön a folytatás is!

    VálaszTörlés