2012. február 7., kedd

Hírek!

Sziasztok!


Nem, ez most nem egy új fejezet... Remélem, azért ennek is örülni fogtok. A helyzet az, hogy egy ismerősöm felhívta a figyelmemet egy kiadóra, akiknek bizonyos okokból eszembe sem jutott volna elküldeni a Csillagfényt, de ő olyan jó dolgokat mesélt, hogy mégis megtettem. Az ő könyvét ki fogják adni, már szerződés környékén van, így vettem a bátorságot, és elküldtem a Csillagfényt, remélve a legjobbakat.
Épp emiatt viszont egy darabig nem töltök fel új fejezetet, nehogy ez legyen a gond. Picike türelmet kérek tőletek, és azt, hogy szorítsatok nekem nagyon! Újra felcsillant a remény, hogy könyv formában a kezünkben tarthatjuk a Csillagfényt :) De persze még semmit sem kiabálok el, lehet, hogy nem lesz belőle semmi... De azért reménykedjünk :)


Puszi,
Lylia

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Mint a másik blogodon írtam, nagyon tetszik ahogy írsz. Ez a történet is nagyon érdekesnek ígérkezik. Szorítok, hogy valóra váljon a vágyad és kiadják a könyvet. Kíváncsian várom a fejleményeket.
    Szia

    VálaszTörlés
  2. Szia! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vártam már a fejezetet, de természetesen örülök, hogy új lehetőséget kaptál :) Remélem összejön, és teljesül az álmod: Tara

    (UI: ha nem gond (és áll még az ajánlatod), akkor elküldeném neked az Átlátszó telihold következő két fejezetét)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Köszönöm a támogatásotokat :) Sok erőt adtok :)
    Lylia

    VálaszTörlés