2013. június 5., szerda

Könyves Álompasik Párbaja 2013 - Jelölés


EZENNEL HIVATALOSAN IS KEZDETÉT VESZI 
A 2013-AS KÖNYVES ÁLOMPASIK PÁRBAJA!Mi az a Könyves Álompasik Párbaja?
Ha új vagy, és tavaly még nem követted volna a hazai blogger társadalmat (akkor Üdv!), akkor nagy valószínűséggel kihagytál pár hónap masszív, őrült szórakozást (és munkát), ami a 2012-es Könyves álompasi választást, majd pedig a Hősnők viadalát követte. A 16 legtöbb jelölést kapott karakter versenyzik a 2013 legjobbja címért, miközben a játékban segítő bloggerek segítik bajnokaikat - mindenféle mocskos eszközzel próbálják meggyőzni a gyanútlan szavazókat, hogy az ő bajnokukra szavazzanak. pl; kampánybeszédek, képekkel, facebook oldalak tele postolásával, molyon őrületes mennyiségű karcolásokkal, stb. - és naponta új párbajok indulnak, az olvasók minden párbajra 48 órán át szavazhatnak. Egy-egy versenyző tovább jut. Legutóbb rengeteg idézetet és részletet is megosztottak a kampányfőnökök a versenyzőikről, és egyéb információkkal szolgáltak arról, hogy miért is szeretik annyira az adott karaktert. 

Összefoglalva, hatalmas móka volt, és most megcsináljuk újra.

Szabályok! Figyelem: tavaly óta módosult!(A szabályzat el nem olvasása, figyelmetlen elolvasása, illetve meg nem értése, nem mentesít annak betartása, illetve szankcionálása alól)
 • A tavalyi évhez képest változás: CSAK azokat a karaktereket lehet jelölni, akiknek az elmúlt 1 évben, ergo 2012. június 1 – 2013 június 30 között, akár itthon, akár külföldön megjelent könyvük és a karakter relatíve sokat szerepel benne: Az nem érvényes, ha csak megemlítik, vagy egy-két mondat erejéig jelen van!!
 • Felnőtt és Fiatal (YA) karakterek NEM lesznek különszedve!!
 • Mindenki 5 karaktert jelölhet! Se többet, se kevesebbet! 
 • Műfaj megkötés nincs. Jöhet szépirodalom, kortárs, ponyva, sci-fi, fantasy, dráma, thriller, ifjúsági, történelmi, krimi és a többi.
 • Egy karaktert csupán egyszer jelölhettek. Amennyiben ettől eltértek, természetesen érvénytelenek a többi jelölések is.
 • Kérem, hogy mindenki vésse eszébe, csak és kizárólag egyszer adhatjátok le a listátokat, ha többször teszitek, az előző is érvénytelennek számít.
 • A karakter mellett tüntessétek fel a könyv, amennyiben sorozat, úgy annak a címét. Azonos néven több karakter is található, így a félreértések elkerülése végett már az elején tisztázni kell a hovatartozást. Ennek hiányában a szavazat szintén érvénytelen. pl.: Peeta (Suzanne Collins: Éhezők viadala)
 • A jelöléseket CSAKIS EZEN A LINKEN lévő bejegyzés alá, KOMMENTBEN adhatjátok le. 
 • A jelölés csak a nevetekkel (ez lehet becenév, keresztnév) és érvényes e-mail címetekkel ellátva érvényes! 
 • A jelölést július 5-én 23:59-kor zárjuk!
 • És a legfontosabb szabály, vegyétek figyelembe, hogy ez egy játék és nem vérre megy. Az alpári, obszcén, zavaros, agresszív, fenyegető hangú, mások személyiségi jogait és jó hírnevét sértő és aláásó hozzászólásokat töröljük! Ez a játék szórakozásnak indult és szeretnénk, ha az is maradna. Így szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy ne szidja a másik szavazót/karaktert/könyvet/írót, és a játék szervezőit, segítőit sem. Közvetve vagy közvetlenül is, de mindenki munkát időt és pénzt is ölt abba, hogy ez a játék létrejöhessen. 
 • A Fordulók időbeosztásának megtekintéséhez kattintsatok IDE!  


MINDENKINEK JÓ JELÖLÉST ÉS JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése